jina

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jina Aksara Jawa: ꦗꦶ (ji) (na)

  1. (Snk) (Kw) jêjuluke Sang Buda.









Kata kunci/keywords: arti jina, makna jina, definisi jina, tegese jina, tegesipun jina
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org