jinasah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jinasah Aksara Jawa: ꦗꦶ (ji) (na) (sa) (h)

krama/ngoko

  1. Cithakan:T (Ar) layon, panguburing layon.









Kata kunci/keywords: arti jinasah, makna jinasah, definisi jinasah, tegese jinasah, tegesipun jinasah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org