jinja

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

jinja Aksara Jawa: ꦗꦶꦤ꧀ꦗ

krama/ngoko

  1. kanji, kapok (êmoh mara).









Kata kunci/keywords: arti jinja, makna jinja, definisi jinja, tegese jinja, tegesipun jinja
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org