jipro

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jipro Aksara Jawa: ꦗꦶ (ji)ꦥ꧀ (p)ꦫꦺꦴ (ro)

krama/ngoko

  1. (Wl) nyonyah Walanda (guru).









Kata kunci/keywords: arti jipro, makna jipro, definisi jipro, tegese jipro, tegesipun jipro
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org