jirim

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

jirim Aksara Jawa: ꦗꦶꦫꦶꦩ꧀

krama/ngoko

  1. êngg bagean;









Kata kunci/keywords: arti jirim, makna jirim, definisi jirim, tegese jirim, tegesipun jirimBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org