jiro

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jiro

  1. wc siji-loro;
  2. siji mungsuh loro.







Kata kunci/keywords: arti jiro, makna jiro, definisi jiro, tegese jiro, tegesipun jiro

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.