jis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

jis Aksara Jawa: ꦗꦶꦱ꧀

  1. êngg pc wc najis (sabawane ngêmohi, nyêpèlèkake);









Kata kunci/keywords: arti jis, makna jis, definisi jis, tegese jis, tegesipun jisBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org