jitu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jitu Aksara Jawa: ꦗꦶ (ji)ꦠꦸ (tu)

krama/ngoko

  1. êngg pêng-pêngan, mitayani.









Kata kunci/keywords: arti jitu, makna jitu, definisi jitu, tegese jitu, tegesipun jitu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.