jiwa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

jiwa (Snk) krama/ngoko

  1. nyawa, sukma;
  2. wong tmr. pangetung kèhing wong ing nêgara;
  3. (utawa jiwa-ku, jiwa-ningsun) têtêmbungan marang kêkasih








Kata kunci/keywords: arti jiwa, makna jiwa, definisi jiwa, tegese jiwa, tegesipun jiwaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org