jiwa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

jiwa (Snk) krama/ngoko

  1. nyawa, sukma;
  2. wong tmr. pangetung kèhing wong ing nêgara;
  3. (utawa jiwa-ku, jiwa-ningsun) têtêmbungan marang kêkasih








Kata kunci/keywords: arti jiwa, makna jiwa, definisi jiwa, tegese jiwa, tegesipun jiwaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=jiwa&oldid=50340"