jiwa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

jiwa (Snk) krama/ngoko

  1. nyawa, sukma;
  2. wong tmr. pangetung kèhing wong ing nêgara;
  3. (utawa jiwa-ku, jiwa-ningsun) têtêmbungan marang kêkasih








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=jiwa&oldid=50340"