jiwagra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jiwagra Aksara Jawa: ꦗꦶ (ji) (wa)ꦒ꧀ (g) (ra)

  1. (Snk) (Kw) pucuking ilat
Kacocogna karo jihwa, arga.








Kata kunci/keywords: arti jiwagra, makna jiwagra, definisi jiwagra, tegese jiwagra, tegesipun jiwagra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org