jiwang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jiwang Aksara Jawa: ꦗꦶ (ji) (wa) (ng)

  1. pc wc siji ewang (siji edhang).








Kata kunci/keywords: arti jiwang, makna jiwang, definisi jiwang, tegese jiwang, tegesipun jiwang

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.