jog

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jog krama/ngoko

  1. katêrangane têka;
  2. êngg anjog ing, têkan ing;
  3. apa-apa sing dianggo ngganêpi kêkurangane, wedang sing dianggo muwuhi;








Kata kunci/keywords: arti jog, makna jog, definisi jog, tegese jog, tegesipun jog
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org