Menyang kontèn

jog

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

jog krama/ngoko

  1. katerangané teka;
  2. êngg anjog ing, tekan ing;
  3. apa-apa sing dianggo ngganepi kekurangané, wédang sing dianggo muwuhi;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti jog, makna jog, definisi jog, tegese jog, tegesipun jog

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.