joli

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

joli Aksara Jawa: ꦗꦺꦴ (jo)ꦭꦶ (li)

krama/ngoko

  1. bangsaning tandhu.









Kata kunci/keywords: arti joli, makna joli, definisi joli, tegese joli, tegesipun joli
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.