jos

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jos Aksara Jawa: ꦗꦺꦴ (jo)ꦱ꧀ (s)

krama/ngoko

  1. pêpindhaning swara saèm. jus.









Kata kunci/keywords: arti jos, makna jos, definisi jos, tegese jos, tegesipun jos
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org