jra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jra Aksara Jawa: ꦗ꧀ (j) (ra)

  1. (Kw) jrah, anjrah.









Kata kunci/keywords: arti jra, makna jra, definisi jra, tegese jra, tegesipun jra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org