jro

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jro Aksara Jawa: ꦗ꧀ (j)ꦫꦺꦴ (ro)

  1. wc jêro.








Kata kunci/keywords: arti jro, makna jro, definisi jro, tegese jro, tegesipun jro

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.