jrubasa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jrubasa Aksara Jawa: ꦗ꧀ (j)ꦫꦸ (ru) (ba) (sa)

  1. pc wc juru-basa.








Kata kunci/keywords: arti jrubasa, makna jrubasa, definisi jrubasa, tegese jrubasa, tegesipun jrubasa

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.