judhag

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

judhag Aksara Jawa: ꦗꦸ (ju) (dha)ꦒ꧀ (g)

krama/ngoko

  1. jurang jêro;









Kata kunci/keywords: arti judhag, makna judhag, definisi judhag, tegese judhag, tegesipun judhag
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.