jug

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jug Aksara Jawa: ꦗꦸ (ju)ꦒ꧀ (g)

krama/ngoko

  1. katêranganing têmbung têka, têkan
Kacocogna karo jujug.








Kata kunci/keywords: arti jug, makna jug, definisi jug, tegese jug, tegesipun jug
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.