jujugan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jujugan
Lingga: (jujug)

  1. papan sing dijujug:
  2. adhakan, gampang kêtêmu.







Kata kunci/keywords: arti jujugan, makna jujugan, definisi jujugan, tegese jujugan, tegesipun jujugan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.