jujur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jujur krama/ngoko

  1. lêncêng, pênêr, lurus;
  2. ngênggoni sabênêre, ora nakal tmr. wêwatakan;








Kata kunci/keywords: arti jujur, makna jujur, definisi jujur, tegese jujur, tegesipun jujur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.