juku

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

juku êngg pc

  1. kiraku, tak-kira;
  2. kok.







Kata kunci/keywords: arti juku, makna juku, definisi juku, tegese juku, tegesipun juku

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.