jul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

jul Aksara Jawa: ꦗꦸꦭ꧀

  1. pc jujul (susuk).









Kata kunci/keywords: arti jul, makna jul, definisi jul, tegese jul, tegesipun julBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org