jul

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jul Aksara Jawa: ꦗꦸ (ju)ꦭ꧀ (l)

  1. pc jujul (susuk).








Kata kunci/keywords: arti jul, makna jul, definisi jul, tegese jul, tegesipun jul

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.