julig

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

julig Aksara Jawa: ꦗꦸ (ju)ꦭꦶ (li)ꦒ꧀ (g)

krama/ngoko

  1. pintêr tmr. nindakake piala.








Kata kunci/keywords: arti julig, makna julig, definisi julig, tegese julig, tegesipun julig

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.