jumlah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

jumlah Aksara Jawa: ꦗꦸꦩ꧀ꦭꦃ

krama/ngoko

  1. (Ar) gunggung, kèhe.









Kata kunci/keywords: arti jumlah, makna jumlah, definisi jumlah, tegese jumlah, tegesipun jumlah Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org