jumlah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jumlah Aksara Jawa: ꦗꦸ (ju)ꦩ꧀ (m) (la) (h)

krama/ngoko

  1. (Ar) gunggung, kèhe.









Kata kunci/keywords: arti jumlah, makna jumlah, definisi jumlah, tegese jumlah, tegesipun jumlah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.