jun

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jun Aksara Jawa: ꦗꦸ (ju)ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. klênthing gêdhe








Kata kunci/keywords: arti jun, makna jun, definisi jun, tegese jun, tegesipun jun

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.