jun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jun Aksara Jawa: ꦗꦸ (ju)ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. klênthing gêdhe









Kata kunci/keywords: arti jun, makna jun, definisi jun, tegese jun, tegesipun jun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org