june

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

june Aksara Jawa: ꦗꦸ (ju)ꦤꦺ (ne)

  1. pc tujune (bêgja dene ...)








Kata kunci/keywords: arti june, makna june, definisi june, tegese june, tegesipun june

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.