june

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

juné Aksara Jawa: ꦗꦸ (ju)ꦤꦺ ()

  1. pc tujuné (begja déné ...)








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti june, makna june, definisi june, tegese june, tegesipun june

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.