jung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jung krama/ngoko

  1. ukuran jêmbaring sawah (4 bau = ± 28386 m2);
  2. (sawah jung) êngg sawah duwèke wong akèh.








Kata kunci/keywords: arti jung, makna jung, definisi jung, tegese jung, tegesipun jung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.