juran

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

juran Aksara Jawa: ꦗꦸꦫꦤ꧀

  1. êngg pc ujuran.









Kata kunci/keywords: arti juran, makna juran, definisi juran, tegese juran, tegesipun juran
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org