jurang

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jurang Aksara Jawa: ꦗꦸ (ju) (ra) (ng)

krama/ngoko

  1. lêdhokan jêro ing antaraning gunung utawa kali








Kata kunci/keywords: arti jurang, makna jurang, definisi jurang, tegese jurang, tegesipun jurang

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.