juris

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

juris Aksara Jawa: ꦗꦸꦫꦶꦱ꧀

krama/ngoko

  1. êngg kêthèk, munyuk.









Kata kunci/keywords: arti juris, makna juris, definisi juris, tegese juris, tegesipun jurisBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org