juris

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

juris Aksara Jawa: ꦗꦸꦫꦶꦱ꧀

krama/ngoko

  1. êngg kêthèk, munyuk.









Kata kunci/keywords: arti juris, makna juris, definisi juris, tegese juris, tegesipun jurisBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=juris&oldid=34424"