jurnal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jurnal Aksara Jawa: ꦗꦸ (ju) (r) (na)ꦭ꧀ (l)

krama/ngoko

  1. (Wl) buku cathêtan padinan.









Kata kunci/keywords: arti jurnal, makna jurnal, definisi jurnal, tegese jurnal, tegesipun jurnal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.