jurnalis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jurnalis Aksara Jawa: ꦗꦸ (ju) (r) (na)ꦭꦶ (li)ꦱ꧀ (s)

krama/ngoko

  1. (Wl) juru ngarang ing layang kabar.








Kata kunci/keywords: arti jurnalis, makna jurnalis, definisi jurnalis, tegese jurnalis, tegesipun jurnalis

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.