juwa

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

juwa Aksara Jawa: ꦗꦸ (ju) (wa)

krama/ngoko

  1. êngg gorengan mlinjo (klathak).








Kata kunci/keywords: arti juwa, makna juwa, definisi juwa, tegese juwa, tegesipun juwa

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.