jwalana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jwalana Aksara Jawa: ꦗ꧀ (j) (wa) (la) (na)

  1. (Snk) (Kw) gêni;









Kata kunci/keywords: arti jwalana, makna jwalana, definisi jwalana, tegese jwalana, tegesipun jwalana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.