kèkrèk arèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

kèkrèk arèn Aksara Jawa: ꦏꦺꦏ꧀ꦫꦺꦏ꧀ꦲꦫꦺꦤ꧀
Lingga:

  1. pr kanthi rêkasa utawa sumêlang ênggone nindakake.









Kata kunci/keywords: arti kèkrèk arèn, makna kèkrèk arèn, definisi kèkrèk arèn, tegese kèkrèk arèn, tegesipun kèkrèk arèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org