kêbuya-buya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêbuya-buya Aksara Jawa: ꦏꦼ ()ꦧꦸ (bu) (ya)ꦧꦸ (bu) (ya)
Lingga:

  1. (Kw) dikuya-kuya, dioyak-oyak.









Kata kunci/keywords: arti kêbuya-buya, makna kêbuya-buya, definisi kêbuya-buya, tegese kêbuya-buya, tegesipun kêbuya-buya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org