kêdêh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêdêh Aksara Jawa: ꦏꦼ ()ꦢꦼ () (h)
Lingga:

  1. (Kw) kudu.









Kata kunci/keywords: arti kêdêh, makna kêdêh, definisi kêdêh, tegese kêdêh, tegesipun kêdêh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.