kêdarung-darung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêdarung-darung Aksara Jawa: ꦏꦼ () (da)ꦫꦸ (ru) (ng) (da)ꦫꦸ (ru) (ng)
Lingga:

  1. (Kw) kêlantur-lantur.









Kata kunci/keywords: arti kêdarung-darung, makna kêdarung-darung, definisi kêdarung-darung, tegese kêdarung-darung, tegesipun kêdarung-darung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org