kêdhung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêdhung krama/ngoko

  1. ulêkaning kali kang jêro;
  2. ent papan kang dadi asal utawa paklumpukan.








Kata kunci/keywords: arti kêdhung, makna kêdhung, definisi kêdhung, tegese kêdhung, tegesipun kêdhung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.