kêjodhi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêjodhi Aksara Jawa: ꦏꦼ ()ꦗꦺꦴ (jo)ꦝꦶ (dhi)
Lingga:

  1. (Kw) kalah, kasoran.









Kata kunci/keywords: arti kêjodhi, makna kêjodhi, definisi kêjodhi, tegese kêjodhi, tegesipun kêjodhi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org