kêkènjèr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêkènjèr
Lingga: (kènjèr)
krama/ngoko

  1. ak mlaku-mlaku mlancong;
  2. njogèd mubêng
Kacocogna karo
  • kanjar, mêkanjar.








Kata kunci/keywords: arti kêkènjèr, makna kêkènjèr, definisi kêkènjèr, tegese kêkènjèr, tegesipun kêkènjèr
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org