kêkêb

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kêkêb krama/ngoko

  1. tutup kêndhil (dandang lsp);
  2. tutup diyan (kang digawe bêling lsp);








Kata kunci/keywords: arti kêkêb, makna kêkêb, definisi kêkêb, tegese kêkêb, tegesipun kêkêb
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.