kêkaring

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêkaring Aksara Jawa: ꦏꦼ () (ka)ꦫꦶ (ri) (ng)
Lingga: (karing)

  1. êngg ak dolan-dolan ing jaban omah (ing wayah bêngi).









Kata kunci/keywords: arti kêkaring, makna kêkaring, definisi kêkaring, tegese kêkaring, tegesipun kêkaring
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.