kêlêngan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêlêngan
Lingga: (kêlêng)
krama/ngoko

  1. diwêdêl irêng thok (tmr. jarit lsp);
  2. digawe irêng tanpa pamor (tmr. kêris lsp).








Kata kunci/keywords: arti kêlêngan, makna kêlêngan, definisi kêlêngan, tegese kêlêngan, tegesipun kêlêngan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org