kêlêngan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kêlêngan
Lingga: (kêlêng)
krama/ngoko

  1. diwêdêl irêng thok (tmr. jarit lsp);
  2. digawe irêng tanpa pamor (tmr. kêris lsp).








Kata kunci/keywords: arti kêlêngan, makna kêlêngan, definisi kêlêngan, tegese kêlêngan, tegesipun kêlêngan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.