kêmiri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêmiri krama/ngoko

  1. wit sarta wohe atos;
  2. polok (ing sikil);








Kata kunci/keywords: arti kêmiri, makna kêmiri, definisi kêmiri, tegese kêmiri, tegesipun kêmiri
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org