kêmladheyan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêmladheyan Aksara Jawa: ꦏꦼ ()ꦩ꧀ (m) (la)ꦝꦺ (dhe) (ya)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning têtuwuhan kang uripe nèmplèk ing wit liya









Kata kunci/keywords: arti kêmladheyan, makna kêmladheyan, definisi kêmladheyan, tegese kêmladheyan, tegesipun kêmladheyan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org