kêmladheyan ngajak sêmpal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

kêmladheyan ngajak sêmpal Aksara Jawa: ꦏꦼꦩ꧀ꦭꦝꦺꦪꦤ꧀ꦔꦗꦏ꧀ꦱꦼ
Lingga: (kêmladheyan)

  1. pr sanak sêdulur kang gawe karusakan.









Kata kunci/keywords: arti kêmladheyan ngajak sêmpal, makna kêmladheyan ngajak sêmpal, definisi kêmladheyan ngajak sêmpal, tegese kêmladheyan ngajak sêmpal, tegesipun kêmladheyan ngajak sêmpal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org