kêmladheyan ngajak sêmpal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêmladheyan ngajak sêmpal Aksara Jawa: ꦏꦼ ()ꦩ꧀ (m) (la)ꦝꦺ (dhe) (ya)ꦤ꧀ (n) (nga) (ja)ꦏ꧀ (k)ꦱꦼ ()
Lingga: (kêmladheyan)

  1. pr sanak sêdulur kang gawe karusakan.









Kata kunci/keywords: arti kêmladheyan ngajak sêmpal, makna kêmladheyan ngajak sêmpal, definisi kêmladheyan ngajak sêmpal, tegese kêmladheyan ngajak sêmpal, tegesipun kêmladheyan ngajak sêmpal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org