kêndhali

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kêndhali Aksara Jawa: ꦏꦼ ()ꦤ꧀ (n) (dha)ꦭꦶ (li)
Lingga: krama/ngoko

  1. praboting abah-abah jaran sing dipasang ing cangkêm;









Kata kunci/keywords: arti kêndhali, makna kêndhali, definisi kêndhali, tegese kêndhali, tegesipun kêndhali
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.