kênol

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kênol (Wl) krama/ngoko

  1. oyod kang mbêndhol;
  2. pc pêntholing putêran lawang.








Kata kunci/keywords: arti kênol, makna kênol, definisi kênol, tegese kênol, tegesipun kênol
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org